середу, 14 червня 2017 р.

Сонячні промінці на книжковій сторінці

Перед працівниками бібліотеки стоїть завдання – організувати для користувачів-дітей заходи в пізнавально-ігровій та веселій формі, щоб заохотити до читання особливо в літній період.
Тому наша бібліотека підготувала Програму літніх читань «Сонячні промінці на книжковій сторінці» яка допоможе дітям спілкуватись, розкривати свої можливості та приховані таланти, відпочивати та розвиватись, щоб кожен день для дитини був насиченим та яскравим, наповнений  різноманітними цікавинками.
Програмою передбачено цікаві книжкові виставки, різноманітні заходи в бібліотеці, серед яких конкурс читацьких симпатій "Літературне лото" , розважальна програма «Ура! Ура! Веселий час! Прийшли канікули до нас», піар-акція «Виходь у двір читай»,  ігрова програма «Веселі рекорди літа». Відкриттям літніх канікул в бібліотеці стали цікаві екскурсії, літературні ігри і вікторини, аудіо та інформ - хвилинки і багато іншого.
На початку червня в нашу бібліотеку завітали вихованці Перечинської школи-інтернату. З ними бібліотекар провела екскурсію бібліотекою, та ознайомила з правилами користування та поводження, представила куточок «Запрошуємо до читання» а також виставку-рекомендацію «Книжкова посмішка літа», з якої діти змогли взяти книги та перечитати їх. На завершення з присутніми було проведено літературний турнір «Диво-мандрівка до країни Читалії».
















Немає коментарів:

Дописати коментар