пʼятницю, 2 червня 2017 р.

День захисту дітей

Щороку в перший день літа відзначається Міжнародний день захисту дітей - прекрасне свято радості та одвічної надії. Адже саме в дітях ми хочемо бачити здійснення своїх мрій і сподівань. Прагнемо, щоб вони росли здоровими та радісними, прославляли свої родини і рідний край.
 «Хай щастю дитини не буде кінця!» під такою назвою пройшло Свято дитинства в районній бібліотеці для дітей. Йому була присв’ячена бібліотечна виставка «Книжкова посмішка літа», а також художній вернісаж дитячих малюнків «Світ дитячих мрій».
Свято розпочалося на подвір’ї бібліотеки і зібрало дуже багато дітей та дорослих.
Зі словами привітання виступили Мельник Л.М - завідуюча бібліотекою та Кость Т.В. – начальник Перечинського б’юро правової допомоги, які відкрили свято, побажали дітям гарного настрою та відпочинку.
Продовженням свята стала літературно-музична композиція «Чудова країна Дитинства», яку підготували активні користувачі бібліотеки.
Дуже радісно та весело пройшли різні ігри та конкурси, в яких діти змогли проявити свою спритність, енергійність та кмітливість. Кожна команда – переможниця отримувала невеличкі призи.
На завершення свята діти переглянули  мультиплікаційні фільми та отримали солодощі.



















Немає коментарів:

Дописати коментар