середу, 7 листопада 2012 р.

Новини

День Святого Миколая

          Свято Миколая з особливим нетерпінням чекають діти, бо воно пов’язане з подарунками і гарним настроєм. Саме в цей день здійснюються найпотаємніші дитячі мрії, добрі справи і задуми.
          17 грудня,  напередодні Дня Святого Миколая в Перечинській районній бібліотеці для дітей проведено ранок «Святий Миколай іде до нас в гості», який було організовано для учнів початкових класів, для їх батьків та вчителів.
          До цього заходу бібліотекарями оформлено розгорнуту бібліотечну виставку «Святий Миколай чудотворець».

    На свято були запрошені Ольга Іванівна Кравчук, заступник голови Перечинської РДА, яка привітала всіх присутніх з Днем Святого Миколая та наступаючими Новорічно -Різдв’яними святами, побажала всім здоров’я, успіхів та благополуччя. На заході були присутні також  Пекар Марія Іванівна, начальник відділу культури, Герцег Любов Миколаївна, директор Перечинської ЦБС та працівники районної бібліотеки, які теж приєдналися до привітань.
















          Для всіх присутніх кращі користувачі бібліотеки зіграли виставу, дійовими особами якої були ведучі, що розповіли про життя та благородні вчинки Святого Миколая, Ангелики, Миколай, Зірочки, Антипко та інші персонажі. Гучними оплесками зустрічали глядачі виступи наймолодших користувачів, які у своїх піснях та віршах прославляли Святого Миколая.







          Найцікавішою і найочікуванішою була кульмінація свята, коли Миколай всім присутнім дітям роздавав подарунки.








Хай сонцю і квітам всміхаються діти

     В районній бібліотеці для дітей 1-го червня пройшло свято до Міжнародного дня захисту дітей. В рамках якого було проведено районний конкурс на кращий дитячий малюнок. До свята було оформлено розгорнуту бібліотечну виставку «Щастя жити в Україні». Для всіх запрошених користувачі районної бібліотеки для дітей підготували літературно-музичну композицію «Хай сонцю і квітам всміхаються діти», а методисти районного будинку культури Чорна І.А. та Керецман Л.М. а також зав. клубом с. Дубриничі - Магада Л.Ю провели розважально - ігрову програму «Круть, Верть і Півник голосисте горлечко». Великою радістю для дітей було привітання голови Перечинської районної ради Перцева А.В., який крім гарних побажань подарував дітям багато солодощів.
     Разом з дітьми святкували також: О.І.Кравчук заступник голови РДА, В.І.Поприк керівник апарату районної ради, І.Ю.Козак член національної спілки письменників України, М.І.Пекар начальник відділу культури РДА, О.І.Качур начальник юстиції РДА, Т.В.Країло директор районного соціального центру сім’ї і молоді, Н.І.Токар начальник відділу у справах сім’ї дітей і молоді, Є.М.Багара зав. сектору з питань опіки та піклування служби у справах дітей.
     Під кінець свята були оголошені переможці районного конкурсу дитячого малюнка, яким було вручено грамоти та цінні подарунки.
     На завершення свята всіх запросили до солодкого столу.

Немає коментарів:

Дописати коментар