середу, 3 жовтня 2018 р.

Всесвітній день захисту тварин


4 жовтня - Всесвітній день захисту тварин. Це свято, яке допомагає об'єднати зусилля усіх, хто дбає про домашніх і бездомних тварин.

                Сьогодні в нашій бібліотеці, разом із учителями школи: Головей – Кость Т.А, Федина Н.Й, Іванчо Н.В. а також ветеринаром Бокшан М.М та провідним спеціалістом у справах дітей відділу охорони здоров’я Перечинської міської ради -  пройшов пізнавальний урок «Домашні улюбленці».
 Вчитель біології Головей – Кость Т.А. розповіла цікаві факти  про тварин, а також за допомогою відео презентації змогла показати дітям, як зберегти тваринний світ та  захистити домашніх улюбленців. Навела приклади про зусилля небайдужих людей у збереженні тваринного світу нашої планети і в захисті прав домашніх тварин. Розповіла у яких країнах світу  існують організації, що захищають тварин і відновлюють флору і фауну.
Під час проведення заходу, присутнім для ознайомлення була представлена тематична книжкова виставка «Дивовижний світ тварин» біля якої проведено огляд літератури.
В ході уроку дітям було оголошено завдання – намалювати малюнки за темою уроку, та розробити стінгазети, а також презентувати їх. Діти залишилися дуже задоволеними проведеним заходом та в свою чергу розповіли цікаві історії про своїх домашніх улюбленців.


























Немає коментарів:

Дописати коментар