четвер, 28 вересня 2017 р.

Флеш - моб

     Напередодні відзначення Всеукраїнського Дня бібліотек  до  районної бібліотеки для дітей завітали учні молодших класів Перечинської ЗОШ І-ІІІст.    
    Бібліотека  спільно з працівниками районної бібліотеки провела з  ними  флеш -  моб «Дім Мудрості».
    В ступному слові бібліотекарі наголосили присутнім  на те, що  це   свято не  тільки професійне,  а загальнонародне, розповіли багато корисного про роль книги в житті кожної людини.  
    З маленькими користувачами проведено екскурсію «Тут живуть книги» під час якої вони познайомились з різними відділами бібліотеки її фондами та послугами які вона надає. Було презентовано бібліотечну виставку «Бібліотека – храм душі людської» на якій  представлені нові книги та журнали. Під час заходу діти взяли активну участь  на ігровому майданчику у програмі якого були: вікторина «Кращий читач казок», літературна розважалочка «Розмалюю я героя» під час якої всі бажаючі повинні творчо розмалювати свого літературного героя та вгадати з якої він казки, веселі клоуни роздавали перехожим рекламні буклети бібліотеки, продовжували святкову  програму ще різні цікаві конкурси.
   Захід пройшов весело та жваво, в кінці якого кожний учасник отримав від організаторів солодкі «Перечинські вітамінки читання».








Немає коментарів:

Дописати коментар