вівторок, 4 жовтня 2016 р.

Всеукраїнський день бібліотек


         30 вересня - Всеукраїнський день бібліотек. Сама назва - Всеукраїнський свідчить, що це свято не тільки професійне, а загальнонародне, адже кожна людина хоча б раз у житті була у бібліотеці, а для багатьох вона стала рідною домівкою, бо без книги немає знань та майбутнього.
          До цього свята була проведена екскурсія "Бібліотека - твій друг"
   

                                      





школярі взяли участь у літературній вікторині, позмагалися у конкурсі загадок, познайомилися з правилами користування бібліотекою. Усі бажаючі записались до бібліотеки і взяли додому кнги. Кожен маленький читач зміг знайти для себе книгу за смаком.
          29 вересня цього року центральна районна бібліотека для дорослих святкувала своє 70-ти річчя. Бібліотечних працівників привітали Чомоляк М.І. - заступник голови Перечинської райдержадміністрації, Ласкін М.І - голова районної ради, Погоріляк І.М. - міський голова та інші гості. Активну участь у привітанні взяла і районна бібліотека для дітей.








                   Активісти бібліотеки Продан Юрій, Цмур Валентин, Максименко Віолетта, Зеленчук Каміла, Тирпак Ніколетта. Боринська Анна-Марія, одягнені у костюми казкових персонажів радісно та жваво привітали всіх з подвійним святом та провели розважальну програму.
           




       

Немає коментарів:

Дописати коментар