четвер, 2 червня 2016 р.

День Захисту дітей

         Щороку у перший день літа в Україні, як і у всьому світі, відзначають добре і радісне свято – Міжнародний день захисту дітей.
       «Країна дитячих мрій» саме таку назву мало районне дитяче свято, організаторами якого були районний будинок культури та Перечинська районна бібліотека для дітей. Захід було розпочато виступом дитячого оркестру Перечинської ДМШ - керівник Володимир Вакар.  Із вступним словом виступила заступник директора по роботі з дітьми Перечинської РДБ – Мельник Л.М. Працівниками бібліотеки було оформлено бібліотечну виставку «Райдужне книжкове літо» та проведено літературну композицію «Щасливе дитинство моє» учнями перечинської школи. 
       Дуже цікаво та весело проходили  ігри, конкурси, розваги з казковими героями – Мавкою, Котигорошком, Лунтиком, Машкою та веселим клоуном, в яких діти мали змогу взяти участь та отримати солодощі. Після ігор всі присутні дружньою  ходою з великим сонечком, повітряними кульками та прапорцями рушили до Районного будинку культури, де продовжилося свято концертною програмою. Гостями свята були – начальник та спеціаліст служби у справах дітей Перечинської РДА та працівники районного центру соціальної служби для сім’ї, дітей та молоді.










Немає коментарів:

Дописати коментар