вівторок, 3 березня 2020 р.

Презентація книги Василя Мулеси "Криниця"


          Сьогодні, у Всесвітній день письменника, в нашій бібліотеці відбулася чудова та знаменна подія, а саме  - презентація книги Василя Мулеси «Криниця».

         На захід завітали учні початкових класів Перечинського ліцею. Зустріч дітей із письменником була щирою і неймовірно емоційною. Діти з превеликою радістю спілкувалися з автором  та знайомилися з його творами.  Брали активну участь у відгадуванні загадок та самі загадували їх гостю, на які Він вдумливо та з посмішкою відповідав, а за кращі, на думку письменника загадки, дітки отримали цінні подарунки – книги самого автора з його особистим підписом.
         Маленьким слухачам сподобалася чудова книга, адже написана вона саме для них.
        Сподіваємось, що зустріч з Василем Мулесою  залишила в дитячих серцях тепло і радість від спілкування, бажання прочитати ще більше творів письменника.
































2 коментарі:

  1. ДЯКУЮ ПРАЦІВНИКАМ ДИТЯЧОЇ БІБЛІОТЕКИ ЗА ТЕПЛИЙ ПРИЙОМ. УЧНЯМ ЛІЦЕЮ ОСОБЛИВА ПОДЯКА - ВИ ЧАРІВНІ Й НАЙРОЗУМНІШІ. МОЛОДЦІ. ТАК ТРИМАТИ.

    ВідповістиВидалити
  2. У ВІВТОРОК, 10 БЕРЕЗНЯ 2020 РОКУ В ЧИТАЛЬНОМУ ЗАЛІ ДИТЯЧОЇ БІБЛІОТЕКИ ВІДБУДУТЬСЯ ЛІТЕРАТУРНІ ЧИТАННЯ-КОНКУРС НА КРАЩЕ ВИКОНАННЯ ТВОРІВ ТАРАСА ШЕВЧЕНКА, ІНШИХ ПОЕТІВ УКРАЇНИ. ЗАПРОШУЄМО БАЖАЮЧИХ ВЗЯТИ УЧАСТЬ У КОНКУРСІ.

    ВідповістиВидалити