вівторок, 4 квітня 2017 р.

2 квітня - Міжнародний день дитячої книги

Дитячі книги - це не тільки література, коли всім смішно, кумедно або забавно, і не коли все просто і наочно, яскраво і привертає увагу, а коли за допомогою художніх образів, зрозумілих дітям, розповідається про життя.
Починаючи з 1967 року з ініціативи і за рішенням Міжнародної ради з дитячої книги 2 квітня, в день народження великого казкаря Ганса Крістіана Андерсена, весь світ відзначає Міжнародний день дитячої книги, підкреслюючи тим самим важливу роль дитячої книги у формуванні духовного і інтелектуального обличчя нових поколінь Землі.
У цей день працівники районного будинку культури, районної бібліотеки для дітей, центральної районної бібліотеки організували «Свято дитячої книги» під відкритим небом, в програмі якого були: 
- театралізована концертно-ігрова програма «У казковому світі мудрої книги», яку представляли глядачам казкові герої – Червона шапочка, Аліса з країни Чудес, Гаррі Поттер, Пеппі Довгапанчоха та Королева Книга;  
- флеш-моб «Казкові читання. Світ Ганса Андерсена», де діти переодягнені у костюми казкових героїв роздавали буклети та рекламки всім перехожим.
Цікавими також  були майстер-класи з виготовлення книжок-саморобок, великодніх виробів та багато іншого.






























Немає коментарів:

Дописати коментар